Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen till Elektronikwebben.se!

Elektronikwebben.se ( Även kallat EW24.se ) startade som en hobbyverksamhet med målet att ge personligare service och diverse olika datalösningar. Juni 2015 startades företaget och hemsidan började byggas.

2016 blev året då vi flyttade till en ny plattform, med en önskan att hemsidan skulle bli mer lätthanterlig och företagslik. Den nya sidan gick live under sen höst, tidig vinter 2016. Sidan fick många positiv reaktioner, vilket vi är mycket stolta över.

Företaget samarbetar i dag med några utav Sveriges större leverantörer och vi jobbar hårt för att sortimentet ständigt uppdateras, att kvalitén är den högsta och att lösa våra kunders behov.

På grund av ett personligt gediget intresse för datorer och spel så har webbshoppens fokus än så länge varit allt inom datorer och dess kringutrustning. Inom en framtid kommer den att byggas upp med fler affärsområden.

Vårt största fokus är dig som kund, därför jobbar vi hårt med personlig service och att ge er som kund en så bra upplevelse som möjligt. Maila oss gärna utvecklande feedback av din upplevelse med hemsidan och de bemötande du fått. Vi försöker även göra hemsidan så smidig och lätt att hitta på som möjligt för er. Så har ni några synpunkter där, tveka inte på att höra av er!

 

Vi ses på webben!
Med vänliga hälsningar
Elektronikwebben.se

 

 

Produkter

Handla

Information